30 April

Dagen har börjat toppen :) vaknade vid nio och åt frukost, Soheil är på besök och jag kunde inte vara gladare. Han och Björn är nere i biorummet och ser på film just nu och mer film lär det bli. ska snart gå till Kimmos skola och möta upp han, han kommer bli skit glad för är det någon som avgudar Soheil (mer än jag..) så är det han :) Många som vill träffa Soheil och jag tror inte han hinner med alla, han skulle behöva stanna i betydligt fler dagar i så fall (inte för att jag skulle klaga, om jag fick bestämma skulle jag låsa in han i källaren och behålla honom här ha ha)

Igår var vi i Kalmar på ultraljud och det måste vara något av det häftigaste man kan va med om. Bebisen mådde bra och allt såg ut som det skulle. vi fick se huvud, rygg, fingrar, fötter och jag hade nog kunnat stanna hela dagen ha ha. Jag har gått 17 veckor och beräknas föda 1 oktober :) Han/Hon är 13½ centimeter och mycket livlig liten sak. Barnmorskan hade svårt att ta en profilbild till oss eftersom bebisen flyttade på sig hela tiden och vände ryggen till eller rörde på huvudet. bestämd redan nu... men bilden blev helt okej :) Björn va grymt nöjd för denna gången kunde han se vad det va som rörde sig. vi kunde inte varit lyckligare :D  

 

16 April

Idag har vi varit duktiga. När björn vaknade var frukosten klar och vi åt ute på altanen. sedan har vi hållt på i trädgården hela dagen. Björn hyrde ett släp så nu är alla avsågade buskar och träd borta från trädgården och städningen i garaget är påbörjad... Jag hjälpte till och Björn va nog till och med lite imponerad, speciellt när han kom tillbaka från ristippen och jag redan hade flyttat det sista *stolt* jag bakade en paj och vi fikade ute på trappan, fan va skönt väder det har varit! Björn jobbar bara denna natten oxå sedan blir det skift. ska bli skönt att ha honom hemma om nätterna, älskar att somna intill denna mannen :)

Var på ultraljud onsdags. Läkaren sa att anledningen till att jag har ont är jag har ärr sedan jag opererade bort systan för några år sedan. dessutom växer ju magen så.. inget att va orolig för. Jag fick oxå se den lilla saken (och det är bara en) det var helt obeskrivlig! Läkaren visade huvudet och sen fötterna och själklart sparkade den lille till honom när han var och tryckt på mammas mage ^^ Om två veckor blir det kalmar igen, fast då handlar hela besöket om att se bebisen, denna gången var det ju bara för att se varför jag hade ont... men nu när jag vet allt allt är bra kan jag stå ut med det ;)14 April

Kimmo var rastlös och ville hitta på något och i brist på annat fick han stå ut med mig he he så det blev tv spel och en hel del film.. och pannkakor! Somnade runt ett tror jag.. sen vaknade jag vid nio och då blev det färska frallor från emmagården och lite yatzi hemma hos mamma..

jag har haft ont i magen under en tid (i stort sätt sedan jag fick veta att jag var gravid). jag har oxå känt fosterrörelser ett par gånger senaste veckan så det är säkert inget att va orolig för.. men det är svårt att slappna av när man inte vet ifall det ska göra så "ont" som det gör. Ringde barnmorksan idag så imorgon blir det Kalmar och mitt första ultraljud *ler* spännande - jag ska få se min bäbis! Jag och Björn har pratat om ifall det är mer än en där inne, vem vet, kanske blir två, tre eller som Saga säger "åttahundra tusen stycken" ha ha jag vill ju ha en stor familj så jag kan väl lika gärna ta två dirket ;) man börja ju fundera när man folk frågar vilken vecka man är i.. jag svara att jag är i vecka 15 och varje mäniska blir chockad och säger typ "och redan så stor?!" jag vet inte om dom har fattat det men jag är vackert fet. fattar ni: VACKERT FET. ska det va så svårt att fatta?? *ler stort* mamma säger det i alla fall och alla vet ju att mamma vet bäst ^^9 April

Fy fan vilken natt jag hat haft! Först kunde jag inte somna.. låg på soffan och tittade på american idol program efter program. till slut somnade jag med Diva liggandes vid magen. Vid fyra vaknade jag av att jag hade ont i magen. Jag fick sitta upp och hålla mig för magen, så satt jag i typ en halvtimma sen kom Björn hem... Han sa som förväntat "du är gravid och mycket händer med din kropp".. ingen tröst när man har ONT och det inte går över.. La mig i sängen och somnade till slut.. Har ringt barnmorksan men i emmaboda finns det ju bara telefontid en halvtimma och det hjälper ju inte mig.. ska ringa mamma, hon är expert..

Jag träffade Ivana i tisdag. kärt åteseende för det var ju flera månader sedan vi sågs sist. men det är väl så det är att bli vuxen, man har annat att göra än att underhålla kompisar hela tiden. Det blev en lunch på Emmagården.. en ganska stor lunch måste jag nog till lägga ;)

Ska göra mig i ordning och gå till röda korsett där mamma och mormor är och hjälper till denna veckan. Björn sover och det är lika bra att passa på att komma ut, när han vaknar ska jag städa hade jag tänkt. Senare idag blir det förmodligen simhallen OM mamma orkar. vi har ställt in tre gånger i stäck så vi borde väl orka någon gång.. annars blir det till att färga Emelies hår och träffa familjen Bodin/Holmgren..


Bild på begäran: På tisdag går man in i vecka 15 :)


3 April

Åh, sikken morgon! Vaknade av att solen sken och var på toppen humör. vände mig om för att krama om min man och kände jag illamående komma som en bomb. det var bara till att springa upp och snabbt äta något.. Nu mår jag lite bättre.. Morgonen och kvällen är fortfarande värst, jag måste äta inom fem minuter efter att jag vaknat annars spyr jag. Men annars kan jag nog säga att illamåendet gått över en aning :)

Nu ni har jag öppnat min bilddagbok, det betyder att även du svärmor kan följa sidan utan att be Louise om hjälp :) Klicka bara på adressen nedan och klicka på datumen i vänstra hörnet (kanske Louise kan vara så snäll att hjälpa dig första gången?) Du har en hel del bilder att gå igenom.. 1019 stycken närmare bestämt he he

25 fyllde jag i onsdags... en mycket lugn dag men jag börjar ju bli gammal så det är väl så det ska va :D Jag fick gå på skattjakt flera gånger under dagen, Björn hade skrivit rim med ledtrådar vart paketen fanns..  När dagen var slut hade jag hittat en hugo boss parfym, ett knivsett (ÄNTLIGEN), en cykel och så fick jag se hur garderoben blev efter att han renoverat den :) Mormor och mamma kom på besök oxå, Kimmo är sjuk och fick va hemma. Emelie och Stefan kom igår, Max är sjuk så det blev en kort fika. Tapio var oxå förbi och lämnade blommor :)

Skulle åkt till Kalmar idag men syrran dissade mig *hmmm* undra vad som va viktigare än att träffa mig och magen... Jag är ju HUNGRIG!!!!

Fru Bodin

Living the dream

RSS 2.0