Bäst just nu!

Hurts "Wonderful Life" - Jag kan inte sluta lyssna på den!

22 Augusti

Åh vilken "underbar" period Elias är inne i! Han har vaknat och gnällt ett par nätter i rad nu. Inatt hade jag svårt att sova. Tittade på klockan vid halv ett och sedan vid halv två och vid halv tre då Elias började snurra på sig hade jag inte somnat än. Jag hörde hur han ropade efter nappen och innan jag visste ordet av var han vaken och grät. Björn gick till gästrummet för att sova. Halv fyra gav jag Elias välling men blev det tyst för det? Nej, han har pipit och gnällt konstant fram till halv åtta då jag gick upp med honom. Klockan tio fick jag lägga honom igen för då var han såååå trött och sur att han inte ville något annat. Hoppas det går över snart....

9 Augusti

Finns det något härligare än att ligga i badet med en bra bok? *Mys* Imorgon bär det av till Elias farmor, farfar, faster och farbror. Faster lär väl få en chock när hon ser hur stor han blivit, det var ju ett tag sedan sist :)

I Lördags blev det kalmar och Harrys för att fira syster. Det var lite folk till en början men sedan kom det igång. Jag hade kul, vilket jag hoppas att födelsedagsbarnet också hade. Om inte annat blev hon full he he Föresten, DJn på övervåningen borde fundera över vad han gör där det otrevliga aset! Först vägra han spela det man önskade och sedan ignorerade han både mig och syrran i minst en kvart då hon stod bredvid honom för att önska en låt.... Dagen efter mådde jag bra, det lönar sig att dricka varannan vatten kan jag lova ;)

Min Emelie & Bror & Lilla jaaaag ;)

Syrran & Simon

 

Grattis!

Idag fyller syster min 25 år!

Älskar dig

Fru Bodin

Living the dream

RSS 2.0