27 Februari

Elias farmor, farfar och faster kom igår och åkte idag. Var trevligt att ha dom här igen. Jag kände mig lite dålig igår men vi var i säng redan vid elva så det kvittade. Elias har varit glad över besöket och därmed inte vidare pigg på att sova ;)

Vi kom hem från Stefan och Emelie för en liten stund sedan. Vi spelade "kampen mellan kvinna och man" men jag förvånar nog ingen då jag säger att tjejerna vann OCH att killarna fuskade igen.. eller rättare sagt stefan fuskade igen ;) Pajen jag bakade var mycket god vill jag tillägga ;)

Nu ska jag ner och se melodifestivalen med mannen min, Elias sover gott sedan en timma igen, får se hur länge det varar =)18 Februari

Idag har jag plogat runt i snön med barnvagnen. Det var på tiden, jag har hållit mig inomhus i två dagar nu He He Elias växer som han ska och har fått ganska så runda kinder, alltså är han mer lik sin mamma nu ;)

Det blev inget besök av Björns familj i helgen, det blir det däremot nästa helg hoppas vi *saknar* I helgen blev jag dock stolt Gudmor till min brors dotter Alva =) Dopet var fint och fikan efter blev betydligt lugnare än vi trott. Puki kunde inte komma men för er som undrar så jäser hon som hon ska ;)

Björn jobbar som vanligt, Jag var ute och skottade fram hans bil för en stund sedan (snäll jag är). Han har lämnat in om när han vill ha semester i år *längtar* Älskar att ha honom hemma (Vore väl dumt annars)...  Nu ska jag se lite på tv och sen sova. Igår natt var Elias vaken länge men han sov i och för sig till halv nio. Mammas snälla ögonsten =)10 Februari

Dags att ta tag i bloggen på riktigt känner jag, varit lite för slö sista tiden *Bättring*

Jag har hunnit med en hel del men samtidigt ingenting. varit lite i Nybro och hälsat på syster, var i kalmar för någon helg sedan och festade till det med Ivana. Trevligt förutom att tåget var inställt, vet inte när det till slut rullade in på station, jag gav upp efter mer än 2 timmars väntan. Men i kalmar var det kul, lite kallt bara. Mycket snö fortfarande och jag är nog ganska ensam om att tycka det är mysigt?

Till helgen får vi besök av Elias farmor, farfar och faster. Välkommen tillbaka till Sverige, skulle velat se era miner när ni steg av flyget och fick se all snö *HE HE* Ska bli trevlig att ses igen, var ju nästan 1½ månad sedan sist och det känns lite länge. Elias gör många framsteg och det är nästan så jag fäller en tår när jag tittar på honom *stolt*


Fru Bodin

Living the dream

RSS 2.0