26 Juli

Förra veckan hade vi besök av Björns föräldrar i några dagar. Det blev mycket gjort här hemma, nu har vi staket ner mot skogen, resten tar vi nästa år då det kostade betydligt mer än vi trodde. Birgit hade fullt upp med att skrubba allt hon kom åt med målartvätt, vi blev förvånade åt att se hur vit altanen egentligen är. Fönstren till altanen blev i ordning också, och framsidan på huset även om det inte blev som Birgit ville ;) Ingemar fyllde dessutom år så det var full rulle (Tack för hjälpen ännu en gång)

Björn fick äntligen leka med Jonas. De boxades en stund hemma hos Stefan och det lär bli fler gånger dock inte "på bakgården" som Jonas så gärna vill. Men det kommer =) Har också blivit mycket badande i det fina vädret. Fast nog var det skönt med ett par dagars regn nu också. Hörde att Emmaboda när det ställe i Sverige som fått mest regn: 120 millimeter, kan det stämma eller har jag fått falska uppgifter?

Vi har Niklas på besök i ett par dagar nu, hoppas vädret är fint så att han och Björn kan måla klart det som behövs=)

 

13 Juli

Idag blev det en tripp till Kalmar och Öland. Elias ÄLSKAR vatten och tar varje chans han får att plaska. Han är inte feg heller - rätt ut ska han utan att tveka. Lika vattentokig som mamma sin ;) Vi var och badade med Stefan och Emelie och barnen i förrgår och Elias ville inte upp ur vattnet till skillnad från Alva som ville sitta i lugn och ro och äta sand hellre än bada :D

I torsdags var jag, Emelie, Stefan och Ola på Casablanca. Nu har ju grillkvällarna kört igång igen, inte för att jag kommer vara ute mer för det men i alla fall. Vi hade jävligt kul och vissa blev jävligt fulla. Inte jag då såklart... jag hade inga problem med att gå upp dagen efter då Fidde kom på besök. Länge sedan man träffade honom i övrigt men han lever och mår bra som tur är :)


Min Emelie är ett huvud eller två längre än mig men ibland är hon snäll och böjer sig ner till min nivå *he he* Nu blir det sängen. Björnen sover nere inatt då han anser att det är svalare där.. i och för sig har han rätt. Vi satte luftavfuktaren på övervåningen där vi sover och den visade 80%.. Det kan fan inte stämma.. eller? Kan det?

4 Juli

Äntligen somnade Elias, envis kille det där. Han var sååå trött att han knappt kunna hålla ögonen öppna men icke! Det har han efter sin pappa (ELLLER inte...)

Härligt härligt HÄRLIGT väder! I fredags var vi hos Helena & Ola vid "deras" stuga där de bjöd på mat. Alla var samlade vilket inte blir alltför ofta. Björn fattades dock då han har brandvakten denna veckan men nu har han äntligen semester. Tur att vi hittade till stugan försten, min duktiga mor guidade oss först drygt fyra mil för långt, sedan när vi kört fyra mil tillbaka missade hon att visa vart vi skulle svänga in och därmed blev det typ en mil åt fel håll igen. Tapio räknade på att vi allt som allt kört 8-9 mil fel p.g.a vår duktiga guide *flin*

Elias solhatt försvann men han verka trivas med sina kalsonger på huvudet *Ha Ha*

2 Juni

Ja ja, jag vet. Det är ett tag sedan jag uppdaterade MEN det härliga vädret har gjort att jag inte orkat. Dessutom har jag startat en blogg med mitt stora intressen: verklighetsbaserade böcker!
Kolla gärna sidan:
http://stulen.blogg.se/

Midsommar var trevligt. Hela familjen samlades hemma hos Stefan och Emelie. För en gång skull var vi samlade alla syskonen med barn och sambos = mycket trevligt. Alla bidrog med något till maten (själv rullade och stekte jag köttbullar som en idiot två timmar innan...). Emelie hade en grymt cool tårta hon gjort, för er som inte vet så går det att beställa av henne. Kolla gärna även in hennes blogg:
www.tartmorsan.blogg.se med bilder och annat skoj. Snygg sida med tanke på att det är jag som gjort den ;)


Midsommar och  mat ute i det fria =) Tyvärr slarvade Björnen bort kameran som jag hittade lagom tills flera av oss hade åkt =/

Tårta med fyllning av jordgubb och lime *mumma*


På kvällen tog Björn, Niklas och Stefan några glas medan ja goch Emelutt höll till ett - max två glas vin. Björn drack för första gången på 1½ år :D

Fru Bodin

Living the dream

RSS 2.0