25 Juli

Nu var det ett tag sedan man uppdaterade igen (Förlåt Ida…) Men bättre sent än aldrig.

 

Björn har börjat jobba igen efter fyra veckors semester. Med hjälp från svärföräldrarna hann vi med det mesta som vi tänkt även om allt inte är klart. Alla fönster är målade utom de två som finns på övervåningen. Jag har höjdskräck MEN jag kom på att jag kan ju skrapa och måla så mycket jag kan från fönstret så kan Björn göra resten :P Hur som helst har vi denna veckan på oss sen har Björn 2 veckor till och då ska vi bara slappa, kanske åka någonstans =)

 

Elias försökte föresten ha ihjäl mig förra veckan. Vi låg och tittade på teve då han kom springandes. Knappt hann jag reagera innan han kastade en stor leksaksbil i ansiktet på mig. Direkt forsade blodet varpå jag fick springa och väcka Björn. Björn är lika cool lugn som alltid och gav mig papper att hålla mot såret och beordrade mig in i sängen där jag fick ligga tills det lugnat ner sig. Kan ju säga att jag trodde att jag skulle förblöda :P Nu har jag ett lagom snyggt jack mellan ögonen som förhoppningsvis kommer att försvinna med tiden… men det tror jag inte….

 Alla förslag på hur man hämnas på en 2-åring välkommans varmt!


12 Juli

OjOjOjOj OJ va vi fått mycket gjort. Elias farmor och farfar var här i några dagar och hjälpte till, under den tiden tog Björn och Ingemar tag i staketet som nu är klart och gör att Elias inte kommer någonstans HeHe Birgit var en ängel och passade Elias så att jag kunde måla. Under de tre dagarna hann vi med en hel del och inte slutade vi då de åkt. Under en hel vecka slipade, tvättade och målade jag fönster och allt annat jag kom åt medan Björn lekte med Elias från morgon till kväll. Nu är det bara dörren och ett fönster kvar sedan är alla nedre fönster klara – ÄNTLIGEN! Jag har världens underbaraste svärföräldrar, det har jag verkligen. Folk som säger att deras är bra har inte träffat mina <3 


Igår åkte vi till Kalmar för att handla, planen var att vi skulle åka vidare till Öland och bada men så långt hann vi aldrig. Utanför Media Markt stod en monstertryck parkerad till Elias stora lycka. Jag trodde den bara stod där som prydnad men då vi var inne och handlade på Citygross hörde vi hur bilen startade. Det mullrade högt då Elias tittade på mig och ropade ”brummm brumm” med ett stort leende. Jag sprang ut men då var visningen över *Typiskt*


Precis när vi var klara att åka vidare fick vi veta att monstertrucken skulle ha en uppvisning till. Bada kunde vi göra vilken dag som helt men det är inte varje dag man har chansen att se en Monstertruck flyga över två bilar… så, vi stannade. Elias blev sjövild då han såg bilen komma körandes HaHaHa Hela vägen hem från Kalmar tjatade han om ”traktooooorn” och även att han var trött var han på gott humör :)

  

 

 
Låt mig se dig gunga!

Lite nostalgi såhär på kvällskvisten ^^...eller vad säger du Puki ;*

Fru Bodin

Living the dream

RSS 2.0