29 Oktober

Efter nästan en månad sedan hennes bortgång var det i fredags dags för Ewas begravning. Då det var min första begravning visste jag inte riktigt hur jag skulle känna. Det var så surrealistiskt samtidigt som det nu blev verkligt att hon faktiskt är borta. Det var kul att se att så många ville komma och säga farväl, kapellet var fullt och på fikan efteråt kunde man nästan känna hennes närvaro.

 

Sov gott ”stumpan”, vi möts åter <3


 
 

23 Oktober

Elias somnade till slut trots att han bestämt sa att han ville sova i "pappas" säng. I helgen hade vi barnens farmor och farfar på besök, med andra ord blev det familjemys för hela slanten. När dom skulle åka på söndagen sa Elias att dom kunde "åka hem nästa helg istället" HaHa Sötnos! Redan samma dag åkte jag och barnen hem till syrran där vi stannade över natten. Ingen bäbis ännu :-(Vid sex idag på morgonen hostade Elias som en galning så det blev inget dagis idag. Dock var det bara sån irriterande hosta man har över natten för han har varit okej och knappt hostat alls idag. Leona verka hakat på samma skit, hon hostar också på nätterna och själv har jag grymt ont i halsen :-/Ska ta en Alvedon och lägga mig och hoppas att man är frisk imorgon. Känner jag Elias rätt kommer han säkert in till "pappas" säng inatt men men, jag är inte den som tackar nej till gos när det vankas ;-)

16 Oktober

I helgen var Niklas här till Elias stora glädje. Glad var också Björn som hade någon att leka med, behöver jag ens tillägga att jag knappt träffade gossarna då dom hade fullt upp med tv-spel, film och bastubad? :)

 

Leona har sedan snart en vecka tillbaka svårt att sova på nätterna. Hon vaknar varje timme och vill äta samt sova intill mig. Testade att ge henne hemmalagad gröt men det funkade inget vidare. Gav henne också lite yoggi och risifrutti men icke. Ringde till BVC som sa att jag skulle testa sampers gröt. Gjorde så ikväll efter att jag ammat henne så nu håller jag tummarna för att det blir mindre skrik framemot småtimmarna...

 

...Imorgon efter dagis blir det en tur till Nybro för att hälsa på min lilla tjocka syster OM hon nu inte tröttnat på att va gravid och man får hälsa på henne på bb istället ;) GUUUUD va jag längtar <3

 

13 Oktober

Björns bror är här på besök, just nu ser gossarna på film efter en hel dag med teve spel - Somliga växer aldrig upp HaHa själv tjockar jag mig i soffan och har ätit onyttigheter så det räcker för i år - jääävla pms! :-PElias mår bättre fast lite kinkig har han varit. Tror dock att detta beror på att han vänt lite på dygnet denna vecka. Detsamma gäller Leona som sover näst intill hela dagarna. Idag spydde hon massor och lyckades göra både mig och sin far orolig. Men, lite sömn och snuttande gjorde susen. Får hoppas att hon sover inatt, natten som var vaknade hon varje timme och skulle ligga hos mig. Tur att man är två om barnen <3

11 Oktober

Två kvällar i rad har Elias varit vaken då Björn kommit hem från jobbet vid elva. Igår kröp han upp i knät och bad mig titta i hans öra. Han har klagat på att det gör ont i örat så idag blev det ett besök hos doktorn. Duktig var han oxå och gick med på allt utom att låta henne kolla hans hals. Det är ingen öroninflamation i alla fall. Doktorn hörde ett blåsljud när hon lyssnade på honom, hon skulle lyssna igen då han är frisk, är det inte borta då blir det en remiss. Hon ville tagit ett blodprov också men jag och Björn var överens om att skippa det eftersom Elias blivit bättre med läkarbesök, känns dumt att sabba det med ett stick i fingret. Blir han inte bättre får vi ju återkomma. Dumt eller? VAD HADE NI GJORT?



Elias har inte velat äta sedan i söndags men som tur är dricker han mycket. En och annan glass funkar också, förhoppningsvis frisknar han till snart.

9 Oktober

I onsdags fyllde Elias 3 år…  Mammas lille kille så stor du har blivit, man hinner ju inte med! En bra dag fick han också trots att kusinerna var sjuka. Elice och Joline lekte så det både räckte och blev över och helgen innan var vi i Sya hos farmor och farfar. Där dök även faster, farbror och andra på Björns sida upp. Så firad, det jävla har han blivit :D Roligt nu när han kommit upp i åldern och förstår detta med födelsedagar :)

 

Det blev ingen dagis idag eftersom Elias är sjuk. Det började med feber och en sömnlös natt som sedan höll i sig. Nu sitter han bredvid mig och tittar på ”Gammal” som han säger att musikvideon heter. Sötnosen, hoppas han kryar på sig. I övrigt ska Leona vaccineras idag så risken är stor att jag kommer att ha två febriga barn här inatt :P

 

Vila i frid Styvmor

 
I våra tankar lever du vidare....

Fru Bodin

Living the dream

RSS 2.0